Nezařazené

Rádi byste konsolidovali své peníze?

318346072 108071472145915 3958132015648138242 N

Co je konsolidace?

Nestíháte platit všechny půjčky? Vysoké splátky a poplatky Vám berou veškeré vydělané peníze? Jak z toho ven? Pomoci Vám může konsolidace. Díky ní můžete sloučit veškeré závazky v jeden, zpravidla za výhodnějších podmínek. Místo několika plateb měsíčně budete posílat jen jednu, nižší částku.

Konsolidací ve výsledku splatíte veškeré vaše závazky z minulosti a začnete splácet půjčku novou. A pokud potřebujete, můžete si půjčit peníze navíc za stejných podmínek.

Výhody konsolidace

Ušetříte peníze
Zajistíme vám lepší úrok, což vám ušetří peníze z dlouhodobého hlediska a snížíme měsíční splátku. Často se také zbavíte různých poplatků spojených s předchozími půjčkami.
Budete mít větší pořádek ve financích

Konsolidací vás zbavíme zbytečného stresu spojeného s placením mnoha pohledávek v jiný den z nich má navíc každá rozdílné podmínky a každá svůj úrok. Budete přesně vědět kolik platíte, kdy a za jakých podmínek.

Kolik můžete konsolidací půjček ušetřit?

Úspora se odvíjí od vašich momentálních závazků, za jakých podmínek máte úvěry sjednané a v jaké výši se úvěry pohybují. Při vhodně nastavené době splácení vám můžeme ušetřit až několik tisíc korun

Rádi byste konsolidovali své peníze?